Setmanari d'informació local - 138 anys

​La Fundació Turisme posa en funcionament el projecte de senyalística turística a Palma

7616
La Fundació Turisme ha posat en funcionament la primera fase del projecte de senyalística turística de Palma.

La Fundació Turisme ha posat en funcionament la primera fase del projecte de senyalística turística de Palma, amb un pressupost global de 350.000 euros, amb la finalitat de canalitzar els fluxos turístics de vianants, informar sobre les possibilitats de recorregut i incentivar la visita de zones poc visitades.

Segons ha indicat l'Ajuntament de Palma, els plecs de la primera fase del projecte s'han publicat aquest dilluns en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (
BOIB).

Aquesta primera fase està enfocada a l'auditoria i la recomanació, per optimitzar la canalització dels fluxos turístics, tenint en compte la incorporació de les noves tecnologies.

La segona fase serà la corresponent al subministrament i la instal·lació de la senyalística, i es preveu que estigui adjudicada i que es dugui a terme durant l'any 2017.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha destacat que amb aquest projecte es pretén dotar a Palma d'una senyalització homogènia que contribueixi a la seva identitat com a destinació turística.

A més, ha recalcat que
la posada en marxa del projecte «afavorirà a la descongestió d'algunes zones de la ciutat mitjançant la correcta canalització dels fluxos turístics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.