Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang i Guanyem Alcúdia presenten una moció contra el maltractament animal

7446
Guillermo Amengual, portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang duratn una protesta. | Arxiu

Dilluns que ve, 23 de gener, Guanyem Alcúdia (Esquerra Unida ) amb el suport de Mallorca Sense Sang, presenta una moció a l'Ajuntament de Alcúdia contra el maltractament animal. L'entitat animalista AnimaNaturalis recorda que el consistori de la localitat «té una ocasió històrica per mostrar la seva repulsa al maltracte animal».

La moció serà presentada per la regidora de Guanyem Alcúdia, Noelia Broncano, que segons ha assegurat Anima Nauralis  «ha rebut pressions per part de l'Ajuntament per presentar aquesta moció». Des de l’entitat esperen que l'equip de govern format pel PI, PSOE i Gent per Alcúdia aprovi la moció .

Igualment des de l'associació en defensa dels animals «recelen» d'un batle, Antoni Mir, «que és defensor de la tauromàquia i que en anys passats va ser membre d'Alcúdia Taurina i ara facilita la celebració de les corregudes de toros en el municipi, segons desvetlla una entrevista al portal taurí Mundotoro».

«Poc podem esperar d'un equip de govern on el seu batle defensa la tortura i mort per diversió», ha declarat Guillermo Amengual, portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang. «No és una moció per declarar el municipi antitaurí, és una moció que deixarà clar quins regidors o partits defensen el maltractament animal i quins advoquen per la seva eliminació. La ciutadania ha de prendre nota i tenir-ho en compte en les eleccions del proper 2019. No podem permetre que representants polítics que defensen el maltractament animal estiguin en les institucions mallorquines», ha assegurat-

Moció polèmica

Per part seva, Noelia Broncano ha assegurat que «no és una moció per declarar-se municipi antitaurí o no, és una moció per mostrar-se a favor o en contra del maltractament animal».

«Volem que la societat mallorquina que ha mostrat la seva repulsa al maltractament animal sàpiga quins partits o regidors de l'ajuntament d'Alcúdia defensen o rebutgen el maltractament animal. L'abstenció en aquests casos no és una opció» ha avisat Broncano.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.