Setmanari d'informació local - 138 anys

'El gust de ca teva' és la marca que identificarà els làctics de les Balears

7394
Una etiqueta amb la marca 'El gust de ca teva' identificarà els productes làctics de les Balears.

Una etiqueta amb la marca 'El gust de ca teva' identificarà els productes làctics de les Balears als centres de la cadena d'alimentació Hipercentro, en una campanya amb el suport de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca.

Segons ha indicat la Conselleria, aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del conveni que es va signar el passat 5 de juliol, amb l'objectiu de promocionar l'activitat dels productors de les Illes i fomentar el consum de la llet de les Balears i els seus derivats.

A partir d'aquest dijous i al llarg de la setmana vinent, els productes duran aquesta marca identificativa de suport al sector lleter, un segell creat pel Servei de Millora Agrària i Pesquera (Semilla).

Segons el conseller d'Agricultura, Vicenç Vidal, aquesta campanya forma part d'un compromís adquirit amb l'Associació de Cadenes d'Alimentació (Acaib) de la qual la cadena Hipercentro és membre.

«Es tracta de donar suport al producte local i per tant donar suport al sector lleter», ha recalcat Vidal, que ha defensat que «comprar la llet d'aquí és la millor manera d'ajudar al sector agrari».

Per la seva banda, el gerent de la cadena Hipercentro, Pep Lluís Aguiló, ha explicat que, «l'objectiu és seguir conscienciant sobre la importància d'escollir els productes del camp balear i mantenir les empreses tradicionals».

Per això, Hipercentro ha ideat aquesta campanya de promoció i visualització dels làctics del 20 al 26 de gener i a més personalitzada amb els productes de cada illa, perquè «els clients així ho demanen».

La iniciativa pretén conscienciar als consumidors de com afecta l'elecció d'un producte local al teixit social de les illes i fomentar el consum de proximitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.