Setmanari d'informació local - 138 anys

Estudiants de diversos centres reben xerrades d'orientació laboral i emprenedoria

7110
Tallers d'orientació laboral i emprenedoria.

Un total de 251 estudiants han rebut xerrades d'orientació laboral i d'emprenedoria per part de PalmaActiva durant 2016, en tallers per acostar el món laboral als estudiants i ajudar-los en la tasca d'inserció laboral o començar la seva pròpia empresa.

Segons ha informat PalmaActiva, aquests joves provenen de diferents centres educatius i diverses branques professionals i actualment estan cursant els darrers anys dels seus estudis reglats.

En total han rebut 25 xerrades, que es realitzen en col·laboració amb PalmaEduca, i a les quals poden optar centres de Palma amb cicles formatius de grau mitjà i superior.

Les xerrades que imparteix PalmaActiva per a joves versen sobre el currículum vitae 2.0, entrevistes de selecció fonamentades en proves psicotècnies i qüestionaris de personalitat, entrevistes de selecció de personal, com fer un pla d'empresa i generació de models de negoci.

Alguns dels centres que han rebut aquests 25 tallers són l'IES Josep Sureda i Blanes, CEP La Balanguera, IES Son Rullan, Sant Josep Obrer, La Miraculosa i La Salle entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.