Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA continua la campanya per demanar la millora de la imatge estètica de Palma i aquesta vegada es centra en el Casal Solleric

6996
ARCA ha considerat que l’edifici està sempre parcialment cobert per banderolas de publicitat de les exposicions que es fan a dins. | Arca

ARCA continua la campanya per demanar la millora de la imatge estètica de Palma i aquest cop es centra en el Casal Solleric. L’entitat ha considerat que l’edifici està sempre parcialment cobert per banderolas de publicitat de les exposicions que es fan a dins.

«És impossible poder fotografiar correctament un edifici senyorial i públic de primera magnitud al qual hem fet inversions milionàries», ha considerat l’entitat.

Així que, segons ARCA, estam davant un cas d'excesiva publicitat, en aquest cas cultural, a un edifici públic, però que «perjudica la imatge cultural i patrimonial de la ciutat, un contrasentit que s'hauria de corregir».

«Aquest fet no és nou. Fa molts anys que la visió del Solleric està coberta per nombroses banderoles davant la passivitat dels sucesius responsables municipals. ARCA ho va denunciar també durant la passada legislatura».

‘La solució és fàcil’

Segons ARCA la solución és fácil, retirar els màstils i optar per fer visibles les exposicions d'una manera més discreta. «Pensam que el nombre de persones que visitaran les exposicions no disminuiran, però el plaer de contemplar l'edifici del Solleric i fotografiar-lo serà immens».

«És deure dels responsables municipals vetllar i protegir la imatge de la ciutat de Palma. Més encara quan esteim parlant d'un edifici públic. Els hi demanam una actuació ràpida i decidida», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.