Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ASM exigeix al Govern una resposta «valenta» davant el nou greuge a les Balears

6124
L’Assemblea Sobiranista de Mallorca ha expressat el seu suport amb el Govern balear i les agències de viatges en la seva reclamació al Govern espanyol perquè no retalli el descompte de residents.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha expressat el seu suport amb el Govern balear i les agències de viatges en la seva reclamació al Govern espanyol perquè no retalli el descompte de residents; a l'hora, exigeixen al Govern una resposta «valenta» a aquest nou greuge a les Balears.


Des de l'Assemblea Sobiranista denuncien que «és intolerable» que mentre el Ministeri espanyol de Foment inverteix enguany 3.679 milions d'euros en un AVE «innecessari i improductiu», els mallorquins haurem de pagar fins a 327,5 euros per un bitllet d'avió a Madrid a causa d'una mesura que perjudicarà empreses, equips esportius i altres col·lectius de les Illes.


En aquest sentit, asseguren que «una vegada més, es demostra que el Govern espanyol considera les Illes Balears una colònia i que només els interessam per escurar-nos fins al darrer cèntim de la butxaca».
Des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, consideren que aquesta retallada se suma a «l'espoli fiscal inhumà» que patim des de fa tres segles i que ens condemna a uns serveis socials «miserables» que es tradueixen en forma de llistes d'espera inacabables a sanitat, manca d'escoles i residències per a gent gran, pensions insuficients per a l'elevat cost de la a les Illes, etc.


Conclouen que, per aquestes raons, exigeixen al Govern de les Illes Balears que si les seves reclamacions no són ateses «actuï amb valentia i no torni a caure en la resignació de les lamentacions». D'aquesta manera assenyalen que, un cop demostrat que «Espanya no té remei», el pitjor que es pot fer és «amagar el cap sota l'ala». I, en aquesta línia, insten al Govern balear a reconèixer que l'única via de sortida és la «sobirania política i econòmica, així com la definició d'un full de ruta» al més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.