Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB implantarà el proper curs un màster en recerca Biomèdica

6070
Centre de Recerca Biomèdica d'Aragó, CIBA, Salut. | E.P.

La Universitat de les Illes Balears (UIB) implantarà el proper curs un màster en recerca biomèdica, una vegada que així ho ha autoritzat el Consell de Govern.

Aquest màster universitari també farà «d'enllaç entre l'àmbit acadèmic i el de la recerca, formant investigadors que podran incorporar-se a grups de recerca d'universitats, centres o altres institucions», com ha indicat el Govern.

Aquest màster ofereix als alumnes eines per afrontar possibles sortides professionals en recerca bàsica i clínica, en la indústria biotecnològica, la comunicació i edició científiques i la gestió de la recerca.

L'objectiu és aconseguir formar investigadors plenament capacitats per dur a terme un projecte de recerca i que siguin coneixedors dels models d'estudi i les tècniques més innovadores.

D'altra banda i de cara a la reorganització i actualització de l'oferta formativa de la UIB, el Govern ha autoritzat a la Universitat a extingir formalment 45 ensenyaments oficials de màster universitaris que ja han deixat d'oferir-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.