Setmanari d'informació local - 138 anys

Iglesias defensa l'autodeterminació de Catalunya davant 40 ambaixadors

6032

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha defensat, aquest divendres, davant els representants diplomàtics d’una quarantena d’ambaixades que només un referèndum a Catalunya pot evitar situacions d’enfrontament de conseqüències imprevisibles. «Aquesta proposta és probablement l’única que pot ser viable per evitar situacions d’enfrontament de conseqüències imprevisibles», ha dit.

Iglesias ha abordat la ‘qüestió catalana’ en una reunió amb representants diplomàtics per explicar-los la visió del seu partit respecte del panorama polític nacional i internacional. Segons Iglesias, el cas de Catalunya «no té precedents» i la formació que lidera és conscient de la seva importància tant per a l’estat espanyol com en l’àmbit internacional.

Així mateix, ha explicat la via proposada per Podemos: un referèndum en què la formació que lidera faria campanya per la permanència de Catalunya a Espanya, demanant un «nou encaix» en una nova constitució o en una constitució «reformada» que reconegués la plurinacionalitat de l’estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.