Setmanari d'informació local - 138 anys

Iglesias: «Francina Armengol té una posició molt valenta»

5392

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que la presidenta del Govern i secretària general del PSIB, Francina Armengol, té una «posició molt valenta» en insistir en el 'no' a Mariano Rajoy.

A més, Iglesias ha assegurat que el pacte que va permetre la investidura de la socialista a les Illes «funciona bé». No obstant això, ha avançat que si finalment el PSOE facilita un govern de Rajoy el seu partit apostarà per «introduir garanties» en els acords de govern que tenen amb els socialistes per assegurar que allò signat es respecta.

Després d'haver afirmat, la setmana passada, que Podemos prendria nota als territoris si el PSOE permetia governar al PP, Iglesias ha dit aquest dijous que, si governa el PP, els programes de govern de Podemos i els socialistes en comunitats i ajuntaments seran «menys viables», així que introduiran «garanties» perquè el que volen és «cuidar-los».
En tot cas, ha insistit que les decisions les prendrà la direcció de Podemos a cada territori, en funció de com es compleixin els acords.
«És una decisió de cada territori i a mi em semblarà bé sempre que els acords es respectin, si arribam a un acord per fer polítiques progressistes és bo blindar-ho i protegir-ho», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.