Setmanari d'informació local - 138 anys

Antich: «Esper que els diputats socialistes no hàgim d'arribar a aplicar la llibertat de vot»

5020

L'expresident socialista de les Balears, Francesc Antich, membre de la gestora que dirigeix el PSOE després de la dimissió de Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimarts que espera que «no s'hagi d'arribar a una situació en la qual els diputats socialistes hagin d'aplicar la llibertat de vot», davant una possible nova votació d'investidura de Mariano Rajoy.

A les portes del Parlament, el dirigent socialista ha dit que confia que el vot «sigui consensuat» i es mantengui el «no» a un Govern del PP a Espanya, d'acord amb el mandat del Comitè Federal del PSOE en contra de donar suport a la investidura de Rajoy.
Amb tot, el senador socialista ha insistit que hi ha un acord clar en aquest sentit aprovat per unanimitat, que el PSIB-PSOE manté.

La comissió gestora ha de facilitar el debat

Així, Antich ha constatat que la comissió gestora el que ha de fer és «facilitar el debat», però serà el Comitè Federal el que ha d'adoptar les decisions.

«Jo he de ser prudent perquè estic dins d'una gestora, però quan arribi el debat jo participaré en ell», ha afegit sobre aquest tema. En aquest punt, el senador socialista ha admès que dins de la gestora hi ha «diferents sensibilitats i postures» si bé, del que es tracta, ha dit, que «tots treballem junts» per aconseguir «el millor per al partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.