Setmanari d'informació local - 138 anys

Ha començat la venda de viatges de l’Imserso

La comercialització dels viatges per a majors del Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2016-2017 ha arrencat aquest dissabte a Balears i altres comunitats, amb un total d'1,35 milions de places en tot l’Estat, segons l'Institut de Majors i serveis Socials, en el participaran més de 300 establiments hotelers.

Segons el calendari publicat en el seu web, la comercialització es realitzarà de manera escalonada per comunitats autònomes i en tres fases com és habitual. El Imserso preveu que els viatges puguen començar a la fi de la primera quinzena del mes d'octubre. Amb aquest programa les persones majors tenen la possibilitat de gaudir, a preu reduït, d'estades en zones turístiques del litoral peninsular, Balears i Canàries, en temporada baixa i a preus més reduïts.

Com cada any s'ofereixen destinacions en costa peninsular (Andalusia, Murcia, País Valencià  i Catalunya); d'interior (circuits culturals, turisme de naturalesa, capitals de província, Ceuta i Melilla) o costa insular (Canàries i Balears).

L’entitat recorda que el calendari té per finalitat ordenar la comercialització de manera escalonada però, en cap cas, afectarà a la distribució de places en distribuir-se prèviament per cada província, en funció de la població major de 65 anys. Per tant, assegura, «les opcions de viatges dels usuaris del Programa no es veuen afectades per aquest calendari de comercialització».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.