Setmanari d'informació local - 138 anys

La Ruta del llonguet torna tots els dimecres fins a octubre a Palma

4586

Palma acull, a partir del dia 20 de juliol la Ruta del llonguet, que tendrà lloc cada dimecres des d'aquest mes fins al 26 d'octubre, a 49 panaderies i pastisseries de la Ciutat.

La iniciativa ha estat presentada aquest matí per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, el gerent de l'Associació de Forners i Pastissers, Pep Magraner i Rafel Vaquer que ha mostrat l'app mòbil que indica els establiments que participen aquest any en la Ruta.

Adrover ha assenyalat que està «contenta de recolzar les iniciatives del petit comerç de Palma que li dóna una riquesa addicional a la ciutat».

A més la regidora ha destacat que «l'activitat és important per a l'economia local, que genera molts llocs de treball a Ciutat i li dóna un gran atractiu turístic».

L'objectiu de la iniciativa és promocionar el consum de llonguets, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes locals.

Com l'any passat, l'oferta és d'un llonguet acompanyat d'una beguda, a un preu tancat de 2,50 euros durant tot el dia. Cada negoci informarà als seus clients dels tipus de llonguets i la beguda que inclou la proposta

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.