Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna la Ruta del Llonguet fins al 26 d'octubre

4576
L'objectiu és promocionar el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. | Ajuntament de Palma

Palma tornarà a acollir a partir d'aquest dimecres la Ruta del Llonguet, que se celebrarà tots els dimecres fins al 26 d'octubre en 49 forns i pastisseries de Ciutat. La iniciativa ha estat presentada aquest dilluns per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; el gerent de l'Associació de Forns i Pastisseries, Pep Magraner, i Rafel Vaquer que ha presentat l'aplicació que indica els diferents establiments que participen enguany a la iniciativa.

Llonguet i beguda per 2,50 €

L'objectiu és promocionar el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. Com l'any passat, l'oferta és d'un entrepà de llonguet, acompanyat d'una beguda, a un preu tancat de 2,50 € durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d'entrepans amb llonguet i la beguda que inclou l'oferta.

Adrover s'ha mostrat contenta de poder «donar suport a les iniciatives del petit comerç de Palma que li dóna una riquesa addicional a la nostra ciutat». A més la regidora ha destacat que l'activitat dels forns i pastisseries «és una particularment important en la nostra economia local, que genera molts llocs de feina a Ciutat i li dóna un gran atractiu turístic».

El gerent de l'Associació de Forners i Pastissers ha presentat el cartell que distingirà als forns participants; un díptic amb el nom dels 49 forns que es repartirà a través de les oficines d'informació turística municipal i, com a novetat, una aplicació mòbil que ubica les pastisseries a Google maps. També ha informat que durant aquests mesos es promouran activitats paral·leles com els Tallers de llonguets, un Concurs, Llonguets Gourmet i una Cloenda final.

Edicions anteriors

La regidora ha recordat que «el 2015 hi participaren prop de 43 forns i pastisseries de Palma amb gran èxit de convocatòria, sobretot entre els residents, que coneixen bé l'excel·lent qualitat dels nostres productes. Per això enguany hem insistit a distribuir els fulletons informatius a través de les oficines d'informació turística: volem que els turistes també sàpiguen apreciar-los i que aquesta iniciativa es faci tan famosa entre ells com ja ho és entre nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.