Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Skibinsky, l'home que el 2009 va dir que partia de Mallorca però s'hi va quedar per justificar la violència masclista

4544

El periodista ultradretà format per l'Opus Dei i que fa classes al CESAC, Manuel Aguilera, el presentava així en una notícia publicada per El Mundo el 25 de març de 2009:«El primer a donar la cara i comunicar obertament el que pensa. L'oftalmòleg de l'Hospital d'Inca, Jorge Skibinsky, porta 18 anys com a interí i esperava l'Oferta Pública d'Ocupació (OPE) que publicarà aquest any el Govern balear per obtenir la plaça fixa. No obstant això, el decret d'exigència de català l'hi impedirà. Ahir no va aguantar més i va enviar una carta a aquest periòdic titulada "Me n'aniré de Mallorca...".»

Skibinsky aquests dies torna a ser notícia perquè és l'autor d'una carta, reproduïda per diversos mitjans, en la qual negava que la brutal agressió patida per una dona a Alcúdia a la qual la seva parella li va cremar el 80% del seu cos, fos una agressió masclista.

Jorge Skibinsky és el president de l’Associació de Pares Separats, i en els seus articles ha anomenat «assassines» a les dones que avorten, ha justificat la violència masclista i ha 'denunciat' la «violència feminista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.