Setmanari d'informació local - 138 anys

La Balanguera feta per Jaume Mir serà el nou guardó dels Premis Mallorca

4504

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha visitat aquest migdia l’espai que acull l’obra de l’escultor Jaume Mir, en una trobada guiada pel seu fill, Joan Mir. Un valuós llegat del qual forma part l’estatueta de bronze, La Balanguera, escollida com a nou guardó dels Premis Mallorca.

Els Premis Mallorca, que el Consell de Mallorca recupera aquest 2016, incorporen com a guardó aquesta estatueta de bronze de l’escultor Jaume Mir titulada La Balanguera. Una peça que forma part de la col·lecció d’obres de l’escultor felanitxer que guarda curosament el seu fill, Joan Mir, com a part del llegat del seu pare. L’estatueta La Balanguera duu impresa la lletra del poema de Joan Alcover.

En paraules del vicepresident Francesc Miralles «la intenció és que La Balanguera quedi identificada als Premis Mallorca. Volem lligar a través de l’obra de Jaume Mir els valors i sentiments que representa l’himne de Mallorca a aquests guardons».

A la visita a l'espai que acull l'obra de Jaume Mir han assistit aquest migdia el vicepresident primer, Francesc Miralles, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, la cap del Servei de Normalització Lingüística, Aina Nadal i el fill de l'escultor, Joan Mir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.