Setmanari d'informació local - 138 anys

Teatre, música i gimcana solidària a la 'Nit de la Ratapinyada'

3790
El grup de teatre integrat pels joves Alerta Teatral interpretarà un sketch de 15 minuts relacionat amb el Dia de l’Orgull, | DINAMO

La barriada de Foners acollirà l'edició 21 de la Nit de la Ratapinyada, en el marc de les festes d’estiu organitzades per l’associació de veïns de Ses Veles. L'organització preveu el concurs de Dansa Solidària; una gimcana jove o un teatre per la igualtat, entre d'altres activitats. La Nit començarà a les 18 i acabarà a les 22h.

Activitats programades

Dansa Solidària: un concurs de ball de totes les modalitats, excepte break dance. El grup guanyador oferirà el guardó «Eines creatives pel treball en equip» o «Disseny ràpid d’un pòster» a una de les entitats escollides participants a la Nit de la Ratapinyada, de manera solidària.

Actuacions de punxa discs: joves punxa discs en contacte amb Dinamo a les barriades punxaran música revetlera de festa popular.

Teatre per la igualtat: el grup de teatre integrat pels joves Alerta Teatral interpretarà un sketch de 15 minuts relacionat amb el Dia de l’Orgull,

Gimcana Solidària: l' activitat neix amb la finalitat de promoure la participació de les entitats que fan feina per a joves i, també, per facilitar que el jovent conegui el teixit social de Palma. Cada entitat haurà d’organitzar una activitat-dinàmica que serveixi per explicar de forma lúdica al jovent el seu projecte per a joves.

Tallers participatius: hi haurà taller de decoració de capells, stencil, xapes, elaboració de ventalls, granissats naturals, pintxos de fruita,...

Punts d’Informació: es podran consultar els campaments i escoles d’estiu promogudes per les entitats a les Balears, així com l’oferta de festes populars també promogudes per entitats previstes durant l’estiu.

Acció Ratapinyada

La iniciativa és impulsada per Dinamo, Servei de Dinamització de Joves de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma que consisteix en dissenyar, conjuntament amb les entitats i grups juvenils, un espai d’oci que fomenti hàbits de vida saludable i valors com la participació, la solidaritat i la diversitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.