Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA denuncia que hagin tornat a donar permís per instal·lar un baret de platja davant una casa catalogada a Cala Major

3672
Binimar o Casa Vidal. | Arca

ARCA ha denunciat aquesta setmana la instal·lació d'un baret a la platja de Cala Major (Palma) que afecta a la façana visual d'una casa catalogada per l'Ajuntament de Palma, anomenada Binimar o Casa Vidal.

Segons l’entitat de conservació del patrimoni, aquest baret ja fou instal·lat en la mateixa ubicació a l'any 2014, però després de les reclamacions presentades per ARCA i alguns veïnats de la zona a la Demarcació de Costes fou retirat. «L'any passat, 2015, no es feu cap instal·lació al respecte, però aquest any ens tornem a trobar la sorpresa que s'ha tornat a instal·lar de nou», ha explicat l’entitat.  

Francesc Casas

L'immoble, segons a recordat l’entitat, és obra de l'arquitecte Francesc Casas Llompart i data de l'any 1949, la qual es pot considerar d'estil regionalista. La façana que dóna a la platja de Cala Major, des del punt de vista compositu, és la més elaborada de totes i és on s'ha instal·lat un baret de platja que vulnera la seva imatge.

ARCA, així, s'ha adreçat a de nou a la Demarcació de Costes perquè retirin o desplacin el baret, perquè no afecti ni a la visual, ni al paisatge d'aquesta casa catalogada per l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.