Setmanari d'informació local - 138 anys

L'escriptora Antònia Vicens rep el Premi Nacional de Cultura 2016

3624
L'autora també ha rebut el premi de Sant Jordi de novel·la el 1967; el premi Ciutat de Palma de novel·la el 1981 o el de la Creu de Sant Jordi el 1999. | CoNCA

El Teatre Metropol de Tarragona ha acollit la celebració dels Premis Nacionals de Cultura 2016 que la ciutat ha celebrat amb el modernisme i l'aniversari dels 700 anys de la mort de Ramon Llull com a protagonistes.

L'escriptora mallorquina Antònia Vicens i Picornell ha estat guardonada en aquesta edició per «la solidesa de la seva obra», segons el Consell Nacional de Cultura i de les Arts. Vicens, qui va rebutjar el 2004 el premi Ramon Llull concedit per Jaume Matas, és autora de Gelat de maduixa, Terra seca o Quilòmetres de tul per a un petit cadàver.

L'autora també va rebre el premi de Sant Jordi de novel·la el 1967; el premi Ciutat de Palma de novel·la el 1981 o el de la Creu de Sant Jordi el 1999.

L'actriu Clara Segura; el grup d'espectacles de circ Los Galindos; l'escriptor Enrique Vila-Matas o l'escultor israelià Dani Karavan -primer estranger en rebre aquest guardó- són altres de les personalitats de la cultura premiades aquest dimecres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.