Setmanari d'informació local - 138 anys

Garanya, Els Galindons i Victòria Quingles, finalistes d'ONA MUSICAT

3618

Després d'una setmana de votacions, amb la participació de més de 2.000 persones, ONA MUSICAT ja pot enunciar els 3 participants finalistes. Ahir dimecres s'explicava des d'Ona Mediterrània que Garanya, Els Galindons i Victòria Quingles havien ocupat les tres primeres places en la classificació final del concurs. Per tant, els 3 participants arriben a la gran final.

I el darrer plat del concurs es servirà a Palma, a Can Alcover. Perquè divendres 17 de juny, a partir de les 18.30 h, els tres finalistes oferiran un concert final per tal de decidir el guanyador. Cadascun dels participants oferirà un repertori de quatre cançons i la vetllada vendrà acompanyada de l'actuació d'un grup convidat.

El públic decidirà el guanyador

Un cop s'acabi el concert, arribarà el moment de votar. La decisió es repartirà de manera doble. Per una banda, el 50 per cent de la puntuació arribarà gràcies als vots del públic. L'altre 50 per cent s'obtindrà a través dels vots emesos pel jurat elegit per Ona Mediterrània.

Per tant, dia 17 de juny serà el dia de la gran final d'ONA MUSICAT, el concurs musical d'Ona Mediterrània que durant dos mesos ha promocionat els grups i artistes de les illes que cerquen ocupar un espai dins la cultura musical catalana.

A través de la 98.0 de la FM s'ha ofert un espai de promoció dels participants a través de les seves cançons sumades a entrevistes personalitzades. I després d'una setmana de votacions, el públic illenc ha decidit que Els Galindons, Victòria Quingles i Garanya han d'actuar al concert final per tal de decidir el guanyador.

I aquesta darrera passa es complirà divendres 17 de juny a les 18.30 h a Can Alcover de Palma. El públic assistent podrà escoltar les aportacions musicals dels participants i tindrà un protagonisme clau per decidir el guanyador del primer certamen d'ONA MUSICAT.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.