Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang adverteix que 120 regidors del PSIB han votat en contra del correbou

3544
Mallorca Sense Sang adverteix que 120 regidors del PSIB han votat en contra del correbou de Fornalutx. | Arxiu

El portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang, Guillermo Amengual, ha advertit aquest dissabte al PSIB que la seva imatge «quedarà feta molt malbé»  si accepta l'esmena per excloure el correbou de la prohibició en la modificació de la llei de benestar animal, i li ha recordat que més de 120 dirigents socialistes van aprovar mocions antitaurines a diferents administracions balears.

Així s'ha expressat Amengual arran d'informacions que apuntaven que el PSIB s'estaria plantejant acceptar l'esmena del PP per seguir permetent que es celebri el correbou a Fornalutx, com demana el grup socialista del municipi.

Per Amengual, seria un «vergonyós canvi d'opinió» pel que espera que finalment no es posicioni a favor de l'esmena.

«Ja són trenta-quatre els municipis que demanen al PSIB l'abolició del correbou de Fornalutx. En aquests trenta-quatre municipis tenim a més de 120 regidors, batles o consellers socialistes que van aprovar les mocions antitaurines que demanen la fi de la tauromàquia en totes les seves formes. El Consell de Mallorca va declarar l'illa antitaurina i amiga dels animals, i ara volen que se segueixi celebrant el correbou?», ha incidit el portaveu de la campanya.

Per Amengual és «inadmissible» que «dos-cents vots i tres regidors de Fornalutx puguin amb una clara majoria socialista que vol posar fi a aquest tipus d'espectacles».

«El PSIB ja va votar en dues ocasions en el Parlment l'abolició del correbou de Fornlautx, dir el contrari seria mentir, i una tercera vegada en votar en contra d'una PNL del PP per protegir el correbou. Mentir a la ciutadania al Parlament és una cosa molt greu», ha subratllat Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.