Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta la votació popular del concurs ONA MUSICAT

3510

ONA MUSICAT, el concurs que promou la música en català feta a les illes, ha arribat a la fase decisiva. Després d'una primera fase de presentació dels participants seguida d'un període de promoció de les cançons, és hora de votar.

Ona Mediterrània ha facilitat des d'aquest dimecres un espai web on es podrà realitzar la votació per tal d'elegir el participant preferit. El període de votació finalitza el pròxim dimecres 8 de juny.

Com a pas previ a l'elecció, en l'espai de votacions s'ofereix l'oportunitat d'escoltar cadascun dels singles amb els quals competeixen els participants Un cop s'acabi el temps per votar, els 3 primers classificats arribaran al concert final. Dia 17 de juny, Can Alcover acollirà la gran final d'ONA MUSICAT. Els 3 participants més votats mostraran les seves cançons i la decisió del guanyador final dependrà dels vots del públic assistent juntament amb el jurat elegit.


Els 7 candidats ja han presentat les seves credencials. Victòria Quingles, Els Galindons, Garanya, Pere J. Costa, Conia 63, Ballugall i Els Telepredicadors han apropat la seva música a través d'Ona Mediterrània i la pàgina de Facebook de Fórmula Ona. A partir d'ara el públic ha de decidir qui mereix arribar al concert final.

Podeu accedir a l'espai de votació clicant aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.