Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la segona fase d'ONA MUSICAT

3268

ONA MUSICAT, el concurs musical d'Ona Mediterrània que vol donar a conèixer la música feta a les Balears en català, ha iniciat la segona fase. Després d'acumular tots els participants, s'inicia un procés de promoció del material entregat pels concursants. En aquesta segona fase, es crearà l'espai web per votar als 3 finalistes que arribaran al concert final.

Amb aquesta segona etapa que tot just s'obri, els participants del concurs ONA MUSICAT seran promocionats a través d'Ona Mediterrània. Les seves cançons sonaran a Fórmula Ona (l'espai musical de la 98.0 de la FM), els grups i/o solistes gaudiran d'una d'entrevista a Ona Mediterrània i les cançons registrades es penjaran a la pàgina de Facebook de Fórmula Ona.

En total s'han presentat 7 candidats a guanyar el concurs. I la diversitat de participants demostra la gran varietat d'ofertes musicals que es poden crear a les illes. Perquè les propostes evolucionen des de grups joves com Garanya o Els Galindons, fins a cantants més experimentats com Pere Joan Costa o el grup Cònia 63. Els participants ofereixen també una clara diferència en els estils. Amb el material acumulat, es podran gaudir de sons arrelats a la música folk mallorquina, amb exemples com els Garanya, o descobrir els darrers ritmes d'avantguarda amb l'ajuda dels Telepredicadors. A més, la plataforma sorgida gràcies a ONA MUSICAT ha proporcionat l'oportunitat de gaudir d'una artista solista amb una veu difícil d'oblidar, la que arriba de la mà de Victòria Quingles.

Tots ells se situen com els protagonistes d'una segona fase que ha començat aquest dimecres. Ara s'obre un període per a què el públic illenc conegui les cançons presentades. Des d'Ona Mediterrània (en la 98.0 de la FM o a la pàgina de Facebook) i des del Facebook de Fórmula Ona s'aniran presentant els participants. Val a dir que aquesta presentació del material també vendrà acompanyada d'una entrevista feta a cadascun dels concursants que s'emetrà a Ona Mediterrània.

Posteriorment s'obrirà un espai web per realitzar les votacions. Els 3 primers classificats aniran a un concert final que se celebrarà a Palma. En aquest concert final els vots del públic i del jurat determinaran el guanyador de la primera edició d'ONA MUSICAT.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.