Setmanari d'informació local - 138 anys

Nadal cobra 51.452 € per una piulada amb publicitat encoberta

2930
51.452 euros per 140 caràcters, això és el que cobra el tennista manacorí, Rafel Nadal, per cada piulada publicitària, moltes d'elles sense avisar que se tracta de publicitat, segons informava el diari La Vanguardia fa uns dies. | Arxiu UH/Cati Cladera

51.452 euros per 140 caràcters, això és el que cobra el tennista manacorí, Rafel Nadal, per cada piulada publicitària, moltes d'elles sense avisar que es tracta de publicitat, segons informava el diari La Vanguardia fa uns dies.

No és el famós que cobra més: Cristiano Ronaldo ha arribat a cobrar 260.000 euros per piulada.
Els doblers que es paguen es calculen en funció del nombre de seguidors i la visibilitat de l'amo del perfil a les diferents xarxes.

Tant la marca com els famosos podrien ser perseguits per la llei si realment es demostra que realitzen una campanya de publicitat encoberta en la qual l'audiència no és conscient que es tracta d'un contingut de màrqueting. Destapar aquests casos no és, malgrat això, una tasca fàcil. El pagament a preu d'or d'aquests tuits pot dissimular-se, per exemple, amb altres imports abonats al propietari d'aquest perfil per campanyes convencionals.

Altres famosos que cobren per fer publicitat des dels seus perfils a les xarxes virtuals són: el jugador de bàsquet, LeBron James, que cobra 123.763 euros, el futbolista Sergio Agüero que en cobra 50.000, Charlie Sheen 45.000, Jorge Lorenzo, 15.000, Kim Kardashian, 7.600 i Snoop Dogg, 6.100 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.