Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix ONA MUSICAT, el primer concurs musical d'Ona Mediterrània

2762

Ona Mediterrània ha presentat aquest dilluns ONA MUSICAT, el primer concurs de música en català. En aquesta primera edició, la ràdio demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i cerca promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d'arreu de les illes que cantin en català.

Des de la ràdio mallorquina s'inicia una nova plataforma que pretén donar a conèixer grups emergents o ja consolidats per tal de fer créixer el consum de la música en català. Tots els participants gaudiran d'un espai de promoció a través de la 98.0 de la freqüència modulada. Els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc o realitzar concerts arreu dels Països Catalans.

Tots els participants del concurs ONA MUSICAT seran promocionats a través d'Ona Mediterrània. Les seves cançons sonaran a Fórmula Ona (l'espai musical d'Ona Mediterrània), els grups i/o solistes gaudiran d'una d'entrevista a Ona Mediterrània i les cançons registrades es penjaran a la pàgina de Facebook de Fórmula Ona.

Des d'aquest dilluns 18 d'abril fins dia 14 de maig s'inicia una primera fase on tots els participants es podran apuntar al concurs. En aquest mateix període es promocionaran totes les cançons que vagin arribant a través del programa Fórmula Ona.
Un cop es tanqui el període de presentació dels participants, s'obri una segona fase per realitzar les votacions a través d'un espai web facilitat per l'organització del concurs. La fase final consistirà en un concert a Palma realitzat pels quatre primers classificats de cada categoria. En aquest concert final els vots del públic i del jurat determinaran els guanyadors.

Per a més informació, s'han facilitat les bases del concurs a la web onamediterrania.cat o a la pàgina de Facebook del programa Fórmula Ona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.