Setmanari d'informació local - 138 anys

C's: «La Conselleria de Participació existeix perquè MÉS per Menorca tengui la seva quota de poder»

2590
Segons el portaveu de Ciutadans a les Balears,, aquesta situació «no obeeix al que hauria de ser un govern, una estructura activa que permeti gestionar bé els grans reptes de la Comunitat». | Arxiu UH / P. Bota

El portaveu de Ciutadans (C's) a les Balears, Xavier Pericay, ha assegurat aquest dimecres que la «crisi» de Govern ha evidenciat la «feblesa» de l'Executiu i «el triomf dels oponents» de l'exconsellera Esperança Camps. En aquest sentit, Pericay assegura que el departament de Participació existeix perquè «MÉS per Menorca tingui la seva parcel·la de poder».

El portaveu ha afirmat que «la substitució de Camps demostra fins a quin punt l'enfrontament era real», perquè «la secretària general de la Conselleria, Ruth Mateu, ha estat designada nova responsable del departament».

Així mateix, Pericay considera que Armengol no ha eliminat el departament «perquè és una conselleria quota de MÉS per Menorca». Segons el portaveu, aquesta situació «no obeeix al que hauria de ser un govern, una estructura activa que permeti gestionar bé els grans reptes de la Comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.