Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix el col·lectiu 'Flipau amb Pere Garau'

1510

El barri de Pere Garau compta des d'ara amb una nova entitat que farà feina per tal d'oferir una imatge diferent del barri. 'Flipau amb Pere Garau' és una associació que s'ha estat cuinant des de fa uns mesos i que ara es presenta per donar veu als veïnats que necessiten una millora dels serveis de què disposa la barriada. 

Les reclamacions, però, les volen fer «donant a conèixer la riquesa arquitectònica, patrimonial, històrica i intercultural» de la barriada.

Com a primera actuació, 'Flipau amb Pere Garau' farà una campanya per protegir el patrimoni que representa l'edifici, ara abandonat, de l'Hostal Baleares, el qual consideren un lloc «emblemàtic» dins l'entorn de la plaça de les Columnes Francesc Garcia i Orell. 

Alhora, sol·licitaran a l'Ajuntament «una millora en els equipaments socioculturals de Pere Garau» i creuen que aquest edifici seria idoni per acollir espais com «sales de reunions, una biblioteca i ludoteca o sales polivalents».

D'altra banda, la recentment creada associació considera que la barriada «necessita una millora en la neteja», tenint en compte que l'alta densitat de població i «l'incompliment per part d'alguns veïnats de les normes a l'hora de dipositar el fems, fan que els carrers no estiguin tan nets com voldríem». Per això, també volen conscienciar els veïnats, «a fi de guanyar en qualitat de vida, convivència i imatge».

'Flipau amb Pere Garau' es va posar en marxa fa ja alguns mesos a Facebook, on han creat una pàgina que ja té més de 1200 seguidors. Una imatge fresca i divertida serà el principal atractiu d'aquesta nova associació de barri que ja promet posar de moda el gentilici 'peregarauí'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.