Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang denunciarà a l'organitzador de la 'corrida' per deixar entrar menors

1089
Jorge Campos a la 'corrida' amb menors d'edat.

Mallorca Sense Sang ha advertit avui que presentarà una denúncia contra l'empresari que va organitzar la cursa de braus celebrada aquest dijous a Palma per permetre l'entrada a menors d'edat.

En un comunicat, l'organització animalista  ha explicat que diversos menors varen accedir al coliseu balear per presenciar la correguda de bous, en la qual varen intervenir José María Manzanares, Morante de la Puebla i Alejandro Talavante.

L'entitat, que presideix Guillermo Amengual, ha qualificat de «fracàs» l'assistència a l'esdeveniment, promogut, segons l'organització pel «lobby taurí» i a la qual, assenyala, «només van acudir poc més de 6.000 persones».

«És una vergonya que el lobby taurí campi al seu aire amb total impunitat», ha manifestat Amengual, qui ha apuntat que «malgrat tots els esforços realitzats per omplir la plaça, només es va aconseguir una assistència d'entre 6.000 i 7.000 persones, per molt que alguns mitjans ho titllin l'afluència d'històrica».

El portaveu ha considerat la campanya com «un frau i un insult a la ciutadania» i ha denunciat «l'incompliment de lleis i reglaments taurins, com deixar entrar a menors a la plaça o retallar les banyes del toro».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.