Setmanari d'informació local - 138 anys

Traspàs de poders al Consell de Mallorca

890
Maria Salom i Miquel Ensenyat durant el traspàs de poders del Consell de Mallorca. | EuropaPress

El Consell de Mallorca ha procedit aquest dilluns al traspàs de poders entre l'expresidenta, Maria Salom, i el econacionalista de MÉS, Miquel Ensenyat, que dirigeix la institució insular des de dissabte passat, quan va tenir lloc la seva investidura.

Després de la reunió, que ha durat gairebé una hora, el president del Consell ha explicat que aquest dimarts es procedirà al nomenament dels nous consellers, a partir de les 12.00 hores, i que dijous que ve es nomenaran els directors generals.

Per la seva banda, Salom ha indicat que tots dos han fet un repàs pels principals assumptes que són competència de la institució i ha assenyalat que ja ha donat instruccions a tots els consellers sortints perquè aquest dimarts exposin detalladament a les persones que els substituiran en el càrrec «com es troben cadascuna de les àrees» que han estat gestionant durant els últims quatre anys.

«Li he explicat amb franquesa i honestedat al nou president quin és l'estat en què es troben cada un dels departaments i hem xerrat dels problemes, inconvenients i reflexionat davant d'una sèrie de qüestions», ha remarcat l'expresidenta del CIM.

«L'important és això. És oferir tota la informació al nou equip de govern», ha incidit Salom, que també s'ha mostrat disposada a «ajudar i col·laborar perquè aquest inici d'aquesta nova legislatura es pugui produir amb normalitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.