Setmanari d'informació local - 138 anys

Deià i Valldemossa també pengen la bandera de l’arc de Sant Martí

828
La bandera que l'Agrupació DEIA ha regalat a l'Ajuntament, entregada pels regidors Lluís Apesteguia i Cris López. | Agrupació DEIA

La bandera de l’arc de Sant Martí també onejarà als ajuntaments de Deià i Valldemossa. Tots dos consistoris se solidaritzen així amb el moviment LGTBI, que aquests dies celebren la festa de l’orgull.

En el cas de Deià, la bandera es penja a iniciativa de l’agrupació DEIA després d’obtenir el vistiplau de la batlia, presidida per Junts Deià. Segons l’agrupació, aquests actes simbòlics són molt importants, ja que els gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals no gaudeixen d'una normalitat social plena i viuen sota la pressió de la intolerància, especialment durant la infància i la joventut.

«No només es tracta d'eradicar la violència homofòbica, sinó també els petits actes inconscients i socialment acceptats que constitueixen una microhomofòbia que danya l'autoestima del col·lectiu LGTBI», ha assegurat l’agrupació.

Així mateix, DEIA ha demanat els canvis legislatius per a la no discriminació dels intersexuals i per treballar per a la plena igualtat, i s'ha mostrat orgullosa que l'Ajuntament del municipi sigui reivindicatiu i solidari amb les persones LGTBI que arreu del món són perseguides per la seva sexualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.