Setmanari d'informació local - 138 anys

Illes per un Pacte manté les «portes obertes» a rebre el suport de tots els partits

598

Els voluntaris, entitats i col·lectius que formen la plataforma Illes per un Pacte han manifestat aquest dijous que «les portes continuen obertes a l'adhesió de tots els partits polítics, sindicats i entitats socials a un document que és un punt de partida per al diàleg i que té per objectiu posar les bases d´un sistema educatiu estable no sotmès a les ocurrències d’uns pocs, sinó al saber de molts». Asseguren que no desitgen que «l'alternança política continuï marcant el ritme del futur del nostre sistema educatiu».

És per això, diuen, que el document parteix tant de la participació de la base social com de les reflexions dels experts. Pretén «construir un sistema nou liderat pels més capaços i pels que tenen talent, no pels més amics o pels que són dels meus, en un entorn més obert on les decisions educatives siguin el resultat de la pluralitat més gran, consens i participació».

Des de la plataforma es comprometen «a fer tots els esforços necessaris perquè el Pacte sigui una realitat, perquè cap aprenent quedi enrere, perquè cap docent es trobi tot sol lluitant a contracorrent». Asseguren, a més, que a les Balears «serem la primera comunitat autònoma que tindrà un pacte sorgit de la base social».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.