Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Noguera: «Ara toca valentia, seny i responsabilitat»

El regidor de MÉS a l'Ajuntament de Palma ha parlat de les línies vermelles i «verdes» per formar govern

596

El regidor de Més a l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, en una entrevista aquest dijous a Ona mediterrània, ha parlat de les «línies verdes» que posa la seva formació, com també de les demandes que fan els ecosobiranistes de Cort a l'hora d'establir possibles pactes de govern.

Noguera ha assegurat que sigui quin sigui l'acord final, de les negociacions n'ha de sortir un «gran projecte per Palma». Aquest projecte, diu, ha d'implicar per construir una ciutat més democràtica, garantir uns pressuposts participatius, una aposta clara contra la corrupció, una iniciativa ferma a favor del transport públic, una «Palma més verda i inclusiva».

El regidor ha explicat que ja ha mantingut les primeres converses tant amb José Hila, PSIB, com amb Miquel Comas, Som Palma, però que no en volen fer un «circ mediàtic» i faran públics possibles acords «quan hi siguin».

En tot cas el què sí que ha volgut assegurar Noguera és que per arribar a qualsevol acord amb el PSIB serà necessari que els socialistes facin una demostració de «valentia» i que es posicionin clarament en contra dels «poders fàctics».

Noguera ha assegurat que algunes de les primeres mesures que prendran quan entrin a governar o gestionar l'Ajuntament de Palma seran reinstaurar els Premis Ciutat de Palma en català, retornar a la ciutat el nom de Palma —sense el de Mallorca— i restablir la comunicació en català entre l'Ajuntament i els ciutadans.

Can Bibiloni

Sobre Can Bibiloni Noguera ha volgut denunciar que el govern del PP, en funcions, hagi permès que seguís la demolició i ho ha qualificat de «criminalitat política».

Ses Fontanelles

Diu que s'estudiaran els informes i es consultarà a la ciutadania el futur d'aquesta zona, que podria passar per decidir si s'indemnitza l'empresa impulsora del projecte, en cas que la ciutadania decideixi aturar el projecte.

Palau de congressos

Es revisaran els informes existents i la compatibilitat d'usos. Se cercarà consens amb els agents socials per tal de trobar el millor futur per a aquesta infraestructura.

Mesures contra la pobresa

Es concediran ajudes econòmiques urgents a les famílies que ho necessitin. Així mateix ha assegurat «bel·ligerància» contra els «poders fàctics».

La Feixina

Noguera, tal com ha fet al llarg de la campanya, ha assegurat que, si governa, aquest monument es desmuntarà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.