Setmanari d'informació local - 138 anys

Primeres dimissions a les files del PP després del 24M

Vincent Serra, president del PP d'Eivissa, ha anunciat la seva dimissió aquest mateix dilluns, tot i que es farà efectiva el pròxim 27 de maig

566
A la dreta de la imatge el cap del Consell eivissenc, ara dimitit, Vicent Serra. | Arxiu

Vicent Serra ha presentat la seva dimissió com a president del PP d'Eivissa pels resultats electorals i pel vot de càstig registrat al Consell «tot i que tinc la consciència molt tranquil·la, les mans molt netes i la seguretat d'haver fet una bona feina i una bona gestió, tant jo com el meu equip». La dimissió de Serra es farà efectiva el pròxim 27 de maig, ja que té intenció d'assistir aquest dimarts a la Junta Regional del PP.

«Assumeixo aquest càstig com una part del joc democràtic», ha dit Serra, que ha destacat que el PP «encara té una base molt important de vots, que han de ser la nostra base per remuntar en futurs compromisos electorals».

Serra ha agraït la confiança de tots els votants del PP «que són els que ens donen la força per seguir», però també ha volgut reconèixer que «han estat uns resultats dolents, però millor que en altres llocs de les Balears, amb un suport del 34 per cent a Eivissa».

El ja expresident dels populars eivissencs ha interpretat que el votant ha castigat de manera específica al Consell, ja que en comparació amb la candidata de l'Ajuntament de Vila, hi ha hagut 694 vots menys. Pel que fa al Parlament, Serra ha dit que el PP ha aconseguit 729 menys en comparació amb Vila.
Serra ha insistit que es tracta d'una decisió personal i ha considerat important que hi hagi un «revulsiu» que ajudi a canviar. L'encara president seguirà al capdavant del PP al Consell d'Eivissa.
Així mateix, ha avançat que una persona de l'Executiva assumirà la presidència i ha dit que Bauzá li ha demanat que esperi.

Qui també ha presentat la seva dimissió és la secretària general dels populars a Eivissa, Pepita Gutiérrez, que ha assegurat que «és la nostra obligació facilitar les coses perquè hi hagi un canvi i cal canviar les maneres de treballar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.