Setmanari d'informació local - 138 anys

Sánchez anuncia un millor finançament i Armengol una tarifa plana per vols interilles

Sánchez ha anunciat que aprovarà un nou Règim Especial per a Balears «i no el nyap que van signar Rajoy i Bauzá per ajudar-lo a guanyar unes eleccions que perdrà»

454
Moment del míting del PSIB d'aquest dilluns | Foto: PSOE

El PSIB-PSOE ha celebrat aquest dilluns el seu acte central de campanya al Parc de Sa Riera davant més de 1.500 persones. El míting ha comptat amb la presència del secretari general del partit, Pedro Sánchez, que ha anunciat que si guanya les eleccions generals aprovarà un Règim Especial per les Balears. Per la seva part, la candidata al Parlament de les Illes, Francina Armengol, s'ha compromès a crear una tarifa plana de 30 € per vols interilles.

Sánchez ha anunciat que aprovarà un nou Règim Especial per a Balears «i no el nyap que van signar Rajoy i Bauzá per ajudar-lo a guanyar unes eleccions que perdrà» ha manifestat el líder socialista. També ha comparat les polítiques del fins ara president de les Illes amb les de l'actual president del Govern espanyol: «Bauzá és el passat i el 24 de maig triarem entre el passat i el futur, i per això hem de votar deixar enrere les retallades en drets i llibertats que ha fet Bauzá».

«La solució per aquesta terra només té una opció política: el Partit Socialista Obrer Espanyol» ha manifestat Armengol davant els seus seguidors, qui també ha fet una defensa dels valors d'igualtat, solidaritat i justícia social com a «necessitats» per canviar la societat que deixa el PP. La proposta estrella de la socialista ha estat una tarifa plana pels vols entre illes, i ha insistit que reclamarà un nou sistema de finançament, perquè «no vull més que els altres ciutadans d'Espanya però sí el mateix, perquè si hi ha doblers per fer línies d'AVE també n'hi ha d'haver pels nostres avions».

Armengol també ha manifestat que «volem governar per fer possible que els somnis que hem tengut junts siguin realitat», i entre les seves propostes: «un pacte social i polític per una educació pública i de qualitat, rebaixar les llistes d'espera en la sanitat, destinar el 4% del pressupost públic a polítiques actives d'ocupació, tornar les 20.000 targetes sanitàries robades per Bauzá, renta bàsica pels més necessitats i un programa de beques específic per a joves».

També hi ha hagut retrets per Bauzá, la cap de llista socialista li ha criticat que no accepti un debat públic amb la resta de candidats, «que es deixi d'anar a televisions nacionals i vengui aquí a donar la cara» ha manifestat. També ha tengut reconeixement per les dones de les Illes, a les que les ha anunciat que «tendran en mi una aliada».

Pel que fa al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha proposat un «un projecte d'esperança per Mallorca, invertint en contra de les desigualtats i a favor dels col·lectius més dèbils», també ha promès un pacte contra la pobresa «que aprovarem en els primers 90 dies de govern». En plana municipal, el candidat socialista a la batlia de Palma, Jose Hila, ha anunciat que «serem un govern al carrer, que és on estan els problemes de la gent, i no als despatxos», amb un projecte «que apostarà pels serveis públics perquè hi creim».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.