Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB celebra la primera setmana de la biodiversitat

433
La UIB celebra del 18 al 23 de maig la primera setmana de la biodiversitat. | dBalears

La Universitat de les Illes Balears (UIB) celebra del 18 al 23 de maig la primera setmana de la biodiversitat. El Departament de Biologia ha organitzat una marató fotogràfica per tal d'elaborar un catàleg de la biodiversitat del Campus.

Amb aquesta marató fotogràfica, la comunitat universitària està convidada a aportar fotografies de les espècies d’animals, plantes i fongs que es poden trobar al campus, amb l’objectiu de confeccionar el Catàleg. L’activitat compta amb la col·laboració del portal web <www.biodiversidadvirtual.org>;, on els usuaris podran publicar les fotografies realitzades perquè siguin determinades per experts zoòlegs, botànics i micòlegs.

A més, en el marc de la Jornada s’impartiran les conferències següents:

Dilluns, 18 de maig. «Què és la biodiversitat?», a càrrec d’Iván Ramos, tècnic del Servei de Protecció d’Espècies. A les 18 hores, a l’aula 20 de l’edifici Guillem Colom Casasnovas.

Dimarts, 19 de maig. «Espècies invasores. Un exemple de globalització de la biodiversitat», a càrrec del doctor Miguel Ángel Miranda, professor de Zoologia de la UIB. A les 18 hores, a l’aula 20 de l’edifici Guillem Colom Casasnovas.

Dimecres, 20 de maig. «La micoflora de les Illes Balears», a càrrec de Joan Carles Salom, micòleg. A les 18 hores, a l’aula 20 de l’edifici Guillem Colom Casasnovas.

Dijous, 21 de maig. «La biodiversitat diminuta: els foraminífers», a càrrec del doctor Guillem Mateu, professor de Zoologia de la UIB. A les 18 hores, a l’aula 20 de l’edifici Guillem Colom Casasnovas.

Divendres, 22 de maig. «La flora de les Illes Balears», a càrrec del doctor Llorenç Gil, professor de botànica de la UIB. A les 18 hores, a l’aula 20 de l’edifici Guillem Colom Casasnovas.

Dissabte, 23 de maig. «Per què conservar la biodiversitat?», a càrrec de la doctora Elena Baraza, professora d’Ecologia de la UIB, i del senyor Miquel Capó, estudiant de postgrau de la UIB. A les 11 hores, a la sala d’actes de Sa Riera.


Finalment, el dissabte 23 de maig a les 13 hores, el programa Balears fa ciència, que condueix Enric Culat a IB3 Ràdio, emetrà una tertúlia sobre biodiversitat amb la participació del doctor Samuel Pinya, professor d’Ecologia de la UIB i coordinador de la I Setmana de la Biodiversitat a la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.