Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB reclama a Prohens que trenqui amb VOX, «un partit que té com a obsessió aniquilar el català»

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Antoni Llabrés, ha demanat a la presidenta del Govern, Marga Prohens (PP), que trenqui amb VOX i «torni al consens», perquè «un partit que té com a principal obsessió aniquilar la llengua catalana passarà factura al Govern».

Així s'ha expressat Llabrés aquest dimecres en declaracions als mitjans després de la reunió mantenguda amb la presidenta al Consolat de Mar, una trobada s'ha allargat prop d'una hora i mitja.

També el president de l'OCB ha sol·licitat a Prohens que lideri una política de promoció i foment del català «que no resulta opcional, sinó que constitueix una obligació estatuària i legal als poders públics, per a tenir una situació de plena igualtat quant a drets lingüístics».

Demanat pels mitjans per la reacció de la presidenta a aquestes peticions, Llabrés ha assegurat que «no hi ha hagut una resposta positiva».

Davant d'això, ha anunciat que l'OCB farà servir «tots els mitjans al seu abast», també amb mobilitzacions socials al carrer. La primera serà el 5 de maig a la Plaça Major de Palma a les 18.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.