Setmanari d'informació local - 138 anys

La carretera de Sóller tancarà dissabte pel pas de la Mallorca 312

La cursa compta amb 8.000 corredors.

La carretera de Sóller estarà tancada al trànsit durant unes hores pel pas de la volta Mallorca 312. La cursa es disputarà dissabte a partir de les 6.30 hores del matí i està previst el seu pas des de Sóller en direcció cap a Deià entre les 8.30 i les 10 del matí, tal com han informat des de l'organització. La cursa, que compta amb 8.000 corredors partirà i arribarà de platja de Muro passant per diferents punts de la Serra de Tramuntana, el Raiguer i el Llevant de Mallorca.

El batle de Deià, Lluís Apesteguia ja manifestà el seu rebuig "per l'aïllament total del poble per proves esportives durant lapses de temps superiors a la mitja hora" per la qual cosa continuen demanant a l'organització que adapti el recorregut a aquesta petició. En concret la carretera Ma-10 a l'altura de Deià (des de Sóller i fins a Valldemossa) estarà tancada de les 8:10 fins a les 10:55.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Ruiz., fa 10 dies
Bon dia, trob que tants de talls a les carreteres ,són més que molèsties als conductors que han de circular.
Pobles aïllats tantes hores, no ,té sentit.
Beneficis econòmics de la prova?.. deuen esser pels hotelers, o establimets de la zona nord de l'illa, en cas contrari, que expliquin on van aquets i com es reparteixen.
Pens, que són més inconvenients que favors.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente