Setmanari d'informació local - 138 anys

S'estrena 'Faro', el thriller protagonitzat per Hugo Silva i Irene Montalà que s'ha rodat a Mallorca, Menorca i Catalunya

55623

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, el conseller de Turisme de Mallorca, Marcial Rodríguez, i la directora insular de Turisme, Susanna Sciacovelli, han participat aquest dijous a Madrid, en el marc de la fira turística de Fitur, en la preestrena de Faro, pel·lícula rodada a Mallorca, Menorca i Catalunya. La preestrena s'ha duit a terme en el Palau de la Premsa, a Madrid, en el context d'una convocatòria amb catifa vermella a la qual han assistit també personatges de l'àmbit cultural i cinematogràfic.

Faro, un thriller de terror íntim que narra un drama familiar provocat per la pèrdua d'un ésser estimat, és d'una coproducció hispano-argentina de Mr Miyagi Films i Vista Sur, protagonitzada per Hugo Silva, amb l'actriu Irene Montalà i els joves Zoe Amao i Sergio Castellanos.

El llargmetratge Faro es va rodar l'abril de 2022 entre Mallorca, Menorca i Catalunya. Els escenaris de l'illa que apareixen en la pel·lícula són el Port de Sóller, i diverses localitzacions marines i costaneres de la zona nord de Mallorca.

Faro compta amb el patrocini de la Fundació Mallorca Turisme a través de la Mallorca Film Commission, així com amb el suport de l'ICAA, ICEC, IB3 Televisió i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, a través de la Menorca Film Commission.

El projecte es va presentar a la convocatòria de patrocini d'obres audiovisuals convocada per la Fundació Mallorca Turisme el 2022, a la qual van concórrer altres pel·lícules com Pan de Limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano, Quest, d’Antonina Obrador, la minisèrie Fúria, de Toni Bestard, la sèrie alemanya König von Palma, de Damian John Harper, o la sèrie fantàstica Mòpies, de Lluís Prieto, entre altres.

Faro és la segona pel·lícula de la directora Ángeles Hernández, que va debutar amb Isaac el 2020.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.