Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP romp amb VOX i governarà en solitari al Consell de Menorca

53505

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha confirmat aquest dimarts que el PP governarà en solitari durant tres anys i mig de legislatura després del cessament de la consellera d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, Maite Medrano, l'única representant de VOX a l'equip de govern.

Vilafranca ha assenyalat que el cessament de Medrano s'ha produït a causa d'una «falta d'activitat» al departament i ha explicat que les àrees que fins ara eren competència de la consellera de VOX es redistribuiran entre la resta de departaments.

«Ha estat una decisió difícil», ha dit el president en relació amb la ruptura de l'acord de govern amb l'extrema dreta, tot i que ha mostrat la seva intenció d'«assolir acords».

El cap de l'Executiu insular ha assegurat que el nomenament del director insular d'Habitatge, Jaime Fedelich, del PP, es va decidir de manera consensuada amb la consellera Maite de Medrano, malgrat que la representant de VOX ha indicat aquest dimarts a les xarxes socials que el motiu del seu cessament era precisament que no acceptava que el PP havia «imposat el candidat».

«Era una solució acordada, mai no ens atreviríem a anunciar una cosa que no estigués pactada prèviament», ha dit Vilafranca, qui ha remarcat que «el problema està quan es canvia d'opinió», en referència a Maite de Medrano.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.