Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern apujarà un 7,5% el sou dels alts càrrecs

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, ha confirmat aquest divendres que el sou dels alts càrrecs del Govern creixerà aquest any un 5%, encara que l'augment serà del 7,5% si l'Estat autoritza una apujada prevista del 2,5% per als funcionaris.

L'increment salarial dels membres del Govern i de la resta d'alt càrrecs està recollida al projecte de Pressupostos autonòmics que Costa ha lliurat al president del Parlament, Gabriel Le Senne, per a l'inici de la tramitació.

En roda de premsa, Costa ha defensat l'augment salarial argumentant que els salaris de tots els alts càrrecs del Govern són, de mitjana, uns 15.000 euros bruts anuals per baix de la mitjana de la resta de comunitats autònomes de l'Estat.

El vicepresident del Govern ha argumentat que «convenia» apujar els sous dels alts càrrecs perquè «ha costat molt trobar persones disposades a assumir la responsabilitat que això implica». Cal recordar que el PP va criticar durant tota la legislatura passada l'increment de sou dels alts càrrecs i va demanar a Francina Armengol que es congelessin el sou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.