Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca lamenta l'actitud «opaca i agressiva» del PP al ple del Consell

En la sessió plenària del Consell Insular de Menorca el govern PP-VOX ha rebutjat les propostes de l'oposició, tot i manifestar retòricament que estaven d'acord amb el fons de la qüestió. Així, han votat en contra d'ampliar els ajuts al sector primari, de transferir partides extraordinàries al Fons Menorquí de Cooperació per a donar suport solidari als afectats del terratrèmol del Marroc i les inundacions de Líbia, o de concretar el compromís del Consell per la plena gratuïtat de l'educació 0-3.

Així mateix, Més per Menorca denuncia «l'exercici de cinisme» del conseller Gornès, que ha intentat justificar, a partir d'un relat elaborat a posteriori, l'actuació fraudulenta realitzada, amb el seu consentiment, per la directora insular que va organitzar una festa privada d'aniversari al Llatzeret.

Els menorquinistes remarquen que «la prepotència, l'ús de falsedats i les amenaces, per part del Govern PP-VOX, auguren un curs polític que anirà en detriment de qualsevol política de progrés per a la societat menorquina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.