Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol destaca la importància de compartir interessos amb el País Valencià i Catalunya per a «bascular el pes del centralisme que s'enfoca des de Madrid»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts que les Balears fan feina en projectes comuns al costat del País Valencià i Catalunya per a reivindicar la 'Commonwealth Mediterrània', un concepte que va reclamar recentment el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Així ho ha indicat la presidenta en el ple del Parlament, on ha assenyalat que es tracta d'una qüestió que ha defensat sempre, ja que els territoris de la Mediterrània fan front a qüestions comunes com la sostenibilitat o el canvi climàtic.

Armengol ha destacat també la importància de compartir interessos amb el País Valencià i Catalunya en temes de caràcter econòmic per a «bascular el pes del centralisme que, d'una manera molt clara, s'enfoca des de Madrid».

En aquest sentit, ha remarcat l'oportunitat que brinden els Fons europeus que permetran transformar els projectes en recursos públics per als tres territoris. A més, ha apuntat que per a sumar forces, des del Govern volen que s'incorporin Múrcia i Andalusia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.