Setmanari d'informació local - 138 anys

STEI I USO es concentren davant l'IMAS per denunciar el procés 'de consolidació' que deixa «en precari» dotze dones

STEI Intersindical i USO es concentraran aquest dimarts a les 12.00 hores enfront de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) en protesta contra el fet que el procés 'de consolidació' deixa «en precari» a dotze dones d'entre 45 i 60 anys.

Segons ha informat l'STEI aquest dimarts, la segona quinzena del pròxim mes de gener prendran possessió dels llocs de treball les persones que han aprovat l'oposició 'de consolidació' de les places A2 de l'oferta pública dels anys 2016 i 2017 de l'IMAS.

Sobre aquest tema, ha criticat que aquest procés 'de consolidació' ha permès deixar fora de llocs de treball a dotze dones, d'edats compreses entre 45 i 60 anys. La major part de les quals, ha emfatitzat, tenen més de vuit anys d'experiència en les seves ocupacions i no hi ha cap que tengui cap expedient disciplinari en contra relacionat amb l'acompliment de les seves funcions.

Per això, ha retret al Consell que «malgasti» l'experiència del seu personal i aboqui «a la precarietat» a persones que pertanyen a un col·lectiu vulnerable en termes de recerca de treball, en un moment en què es debat quina és la manera de fer efectiu el correctiu que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha fet arribar a l'Administració espanyola.

Així mateix, ha recordat que en el moment de negociar les bases d'aquesta convocatòria, l'STEI Intersindical ja va advertir que això podia passar, i es va aixecar de la Mesa de negociació. Amb tot, ha insistit el sindicat, en protesta contra el que, ha considerat, és una «injustícia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.