Setmanari d'informació local - 138 anys

Dos càrrecs de Ciudadanos a les Balears abandonen el partit per a unir-se al PP

Dos càrrecs de Ciudadanos a les Balears, Pedro Miró i Miguel Busquets, han abandonat les files del partit taronja per a sumar-se al PP, segons han confirmat des d'ambdues formacions. Des del partit que lidera a nivell estatal Inés Acostades han lamentat la sortida dels afiliats i han criticat que «prioritzin» l'obtenció de càrrecs orgànics.

El secretari d'Organització de Ciudadanos, Borja González, ha recalcat que el projecte ha estat marcat des dels seus inicis pel compromís de persones que procedien majoritàriament de la societat civil per aportar en política amb el compromís d'uns principis molt marcats.

En aquest sentit, ha assegurat que no conceben que aquest compromís amb un projecte com el de Ciudadanos estigui relacionat exclusivament amb l'objectiu d'aconseguir un càrrec orgànic en les estructures de el partit.

«Seguirem centrats en el veritablement important a dia d'avui, salvar vides i llocs de treball a tot Espanya i millorar des de la política la vida dels ciutadans de les Balears», ha conclòs.

En una roda de premsa després de la celebració de la Junta de Portaveus al Parlament, la coordinadora i portaveu parlamentària, Patricia Guasp, ha lamentat en els mateixos termes la sortida d'aquests ja «exafiliats» que «han prioritzat» uns càrrecs orgànics abans d'atendre el que la ciutadania està ara reclamant.

Per la seva banda, fonts del PP de les Balears s'han mostrat «encantades» de sumar nous afiliats i que, a més, davant l'estratègia adoptada per Ciudadanos persones que en un moment es varen passar del PP a Ciudadanos puguin tornar a les files populars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.