Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP critica que no hi hagi cites per a la ITV a Mallorca fins a finals de gener

El portavoz del PP en el Consell, Llorenç Galmés, atiende a los medios. El PP ha recriminado este jueves a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que no haya citas para la Inspección Técnica de Vehículos (ITV) en la isla hasta finales de enero, algo que, según su opinión, constituye "un verdadero problema para particulares y profesionales". POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS PP | PP

El PP ha recriminat aquest dijous a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que no hi hagi cites per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a l'illa fins a finals de gener, cosa que constitueix «un veritable problema per a particulars i professionals».

En un comunicat, el portaveu del PP al Consell, Llorenç Galmés, ha indicat que la presidenta va assegurar que al mes de gener ja s'hauria desblocat la situació. «No entenem per què no han obert encara les quatre estacions mòbils amb què es reduiria el caos actual per a la revisió de vehicles», ha declarat.

El popular ha assenyalat que, «després de més d'un any de la seva investidura, el caos a la ITV continua sent un dels grans ridículs de la presidenta Cladera».

Per la seva banda, el conseller del PP Mauricio Rovira ha manifestat que l'equip de govern «no pot continuar excusant-se en eterns estudis de viabilitat».

Finalment, Galmés ha destacat «la importància d'accelerar el projecte de construcció i obertura de l'estació de la ITV a Calvià que alleujarà també la llista d'espera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.