Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament activa el protocol Covid després que la diputada de Ciudadanos, Patricia Guasp, donàs positiu

El Parlament ha activat aquest dijous amb la Conselleria de Salut els protocols Covid després que la diputada i portaveu adjunta de Ciudadanos a la Cambra, Patricia Guasp, hagi donat positiu per coronavirus.

Segons ha informat el Parlament, s'han activat els protocols establerts en el Pla de contingència i es manté el contacte amb Salut per a aplicar les mesures que es considerin oportunes.

En aquest sentit, el departament de Recursos Humans i el Servei de Prevenció de Riscos del Parlament i el Servei d'Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública estan treballant de manera coordinada amb la Central Covid per a elaborar un estudi de contactes de l'àmbit laboral i personal del cas positiu.

Després de realitzar l'estudi de contactes, la central Covid s'encarregarà de comunicar als contactes estrets que han de fer quarantena durant 14 dies a partir del darrer dia de contacte amb la persona infectada.

Durant aquest període se'ls realitzarà la prova PCR, que en cas que fos positiva, el contacte es convertirà en cas, i si és negativa, el contacte haurà de mantenir igualment el període de quarantena.

Una vegada finalitzada, seran donats d'alta si no han presentat símptomes. Si presenten símptomes se'ls farà una nova PCR i s'aïllarà a l'espera del resultat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.