Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien que el regidor de Medi Ambient de Capdepera amenaça un ciutadà a través de WhatsApp

32065
Quico Martínez, regidor de Medi Ambient, el segon per l'esquerra

Aquests dies circula per les xarxes socials una captura d'una conversa de WhatsApp entre dos homes. Un, el qui amenaça l'altre, és el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera, Quico Martínez. Qui rep les amenaces és un veïnat.

«Buenas, mañana irá uno de mis celadores a hacer un par de fotos a tu finca. Me imagino que no tendrás nada irregular, no? Así tu mujer lo podrá poner de ejemplo en Facebook. No es broma para nada. Mañana irá uno de los dos que tengo. Dew. NO ES NEGOCIABLE. A veces los que más tienen que callar son los que mas por culo dan...»

Amb aquests missatges, el regidor pretén intimidar els veïnats perquè no publiquin a les seves xarxes personals comentaris i/o crítiques sobre la gestió del municipi.

Davant la polèmica, la dona del veïnat, A.C., ha manifestat a la revista Cap Vermell: «Es veu que publicar lliurement opinions sobre les mancances de Capdepera / Cala Rajada amb la idea que es pugui millorar porta conseqüències».

«Aquests són una sèrie de WhatsApps enviats al meu marit pel regidor de Medi Ambient de Capdepera arran d'uns comentaris meus al Facebook», referint-se així a la captura que circula per les xarxes socials.

«Indubtablement, si hi ha una campanya de Medi Ambient per controlar les finques del municipi i troben alguna irregularitat en la meva, assumiré les conseqüències. Però aquests missatges semblen més amenaces intimidatòries com a conseqüència d'haver expressat lliurement, i amb total correcció, les meves opinions», ha denunciat A.C.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.