Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets acusa el PP d'estar «totalment desconnectat de la realitat turística»

28499

La vicepresidenta del Govern i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha acusat el PP d'estar «totalment desconnectat de la realitat» i de no tenir «cap mena de projecte turístic».

«Tenim previsions de dades de turisme molt semblants a les de 2018, que no va ser un any inacceptable. Alemanya és un públic molt fidel a les nostres illes amb un 26 per cent de visitants en la temporada d'hivern», ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

La consellera ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta del diputat del PP, Miquel Àngel Jerez sobre com pensa el Govern recuperar la caiguda de turistes alemanys després de les dades derivades de l'última fira turística celebrada a Berlín.

En concret, Jerez ha criticat que Busquets «no faci res davant la previsió de pèrdua de 500.000 turistes aquesta temporada» i ha dit que «les previsions de reserva del mercat alemany se situen un 13 per cent per sota de l'any passat i això suposa que, si no es recupera, es pot sofrir una baixada de 500.000 turistes».

No obstant això, Busquets ha assegurat desconèixer d'on ha tret el PP aquestes dades i ha insistit que els turistes alemanys són «un públic que gaudeix de les Illes, de la naturalesa, de la gastronomia i de la seva cultura», remarcant que l'assistència del Govern en la ITB de Berlín ha aconseguit «uns bons resultats».

«Aquest Govern ha fet una promoció de campanya per a allargar la temporada, que ha tengut molt bona resposta, treballant per una temporada que dura de gener a desembre», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.