Setmanari d'informació local - 138 anys

Casado parla de Països Catalans en el seu míting celebrat a Mallorca

26639

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest divendres que «les Balears és part fonamental del projecte nacional» del partit i no «un annex» dels Països Catalans «ni de cap entelèquia ridícula i impossible».

Així s'ha expressat Casado durant l'acte de presentació de candidatures a les eleccions autonòmiques i municipals a les Balears, celebrat a l'Espai Quetglas de Palma, al qual també ha assistit el president del PP balear, Biel Company.

En el seu discurs, Casado ha remarcat que en el partit són «conscients que Espanya no es podria entendre sense les Balears» i ha manifestat la seva confiança en el PP de les Illes. «Som el partit de sempre», ha dit el president del PP, que ha defensat que mantenen «els mateixos principis»-citant el «respecte» a la llibertat individual, a l'economia de mercat, a la nació i a l'Estat de Dret-, «principis que estan per sobre de sigles» i de la «conjuntura mediàtica».

A més, Casado ha declarat que no tenen «res per a demostrar» perquè parla per ells «el balanç de gestió quan el PP ha governat a les Balears». El president del PP espanyol també ha qualificat de «ridícul que s'hagi de parlar de defensa de la propietat privada perquè hi ha governs intervencionistes que et diuen si pots llogar o batles que no actuen contra l'okupació d'habitatges o el comerç il·legal».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.