Setmanari d'informació local - 138 anys

García Albiol justifica l'atemptat contra les creus grogues a Vic

«No ho comparteixo però sí que puc entendre que la gent n'estigui farta» ha declarat el president dels conservadors a Catalunya

22885

Des del PP s'ha criticat amb contundència la plantada de 2.500 creus grogues a la plaça Major de Vic. El president dels conservadors a Catalunya, Xavier García Albiol, ha dit que «no comparteix» que un cotxe entri a la plaça i arrasi les creus, com va passar aquest diumenge, però sí que entén el comportament del conductor: «Sense compartir-ho, puc arribar a entendre-ho. No ho comparteixo però sí que puc entendre que la gent n'estigui farta.»

Aquesta mena de declaracions eren les que feia, per exemple, l'antiga Herri Batasuna amb els atemptats d'ETA, que també solia culpabilitzar les víctimes, tal i com ha fet Albiol.

Albiol ha acusat l'independentisme de provocar aquest tipus de reaccions: «Això només passa en els espais governats per totalitaris, que es pensen que el seu pensament únic és l'únic que val, és l'únic que compta, i el que pugui pensar la resta no importa. Estan aconseguint, amb campanyes tan impresentables com aquesta, que hi hagi una part de la població que exploti.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.