Setmanari d'informació local - 138 anys

Company culpa de l’arribada «d’un virus nacionalista» a les Balears al PSIB-PSOE

13217

El president del Partit Popular a Balears, Biel Company, ha reclamat aquest divendres 1 de setembre, durant la seva intervenció en la Interparlamentària del PP, l'aprovació d'un nou sistema de finançament com «instrument fonamental» per avançar en l'Estat de les Autonomies.

Company ha apel·lat a la «igualtat, pluralitat i solidaritat» entre els diferents territoris com a «eixos fonamentals sobre els quals seguir avançant en la cohesió i estabilitat del país enfront de les amenaces rupturistes».

La Interparlamentària del PP s'ha celebrat a València sota el lema 'Cohesió i estabilitat, garantia de futur' i Company ha intervingut en la Taula de debat dedicada a la Coordinació i la Cooperació de les Autonomies. Ha estat al costat dels líders populars de Catalunya, País Basc, Navarra, Andalusia i Castella i Lleó, amb la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, com a ponent.

El president del PP balear ha defensat que «hi ha molt més que ens uneix del que ens separa» i ha lamentat que «alguns prefereixin la confrontació, la ruptura o la independència» en lloc de seguir avançant pel camí de la «igualtat, la pluralitat i la solidaritat», referint-se a la situació que es viu al Principat.

En aquest sentit, Company ha mostrat el seu suport al PP català i ha destacat el paper del president del Govern, Mariano Rajoy, «amb una resposta serena, però ferma per garantir un principi inviolable com és que la sobirania nacional resideix en tots i cadascun dels espanyols». Finalment, ha reconegut que el «virus nacionalista» intenta expandir-se a Balears, del que ha culpat a un PSIB-PSOE «cada vegada més radical i sense més projecte que evitar que governi el PP i repetir el mantra de 'Madrid em mata’».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.